Lirik Lagu Remuk Dewe - Anisa Salma


Lirik Lagu Remuk Dewe - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Remuk Dewe


Title : Remuk Dewe
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Hermanto
Label : F.Pro

Remuk Dewe Lyrics


sayang saiki lagi ngopo
aku kangen padamu
tiap malam slalu terbayang kamu

sayang opo lali janjimu
waktu sumpah di depanku
bila hatimu hanya untuk diriku

tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu
perhatianmu kuwi yo amung semu
saiki nyatane kowe nglalekne aku
malah nggandeng priyo neng ngarepku

cukup semene wae
ora usah diterus-terusne
mengko malah awakku iki
sing ngrasakne ajur dewe

yowes yowes yowes
ora usah diterus-terusne
mengko malah awakku iki
sing ngrasakne remuk dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Kowe Blenjani - Anisa Salma