Lirik Lagu Kowe Blenjani - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Kowe Blenjani

Title : Kowe Blenjani
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Anisa Salma
Label : F.pro

Lyrics Kowe Blenjani

kepiye kowe kabarmu
wong sing tau ning jero atiku
janjine ra bakal ngelarani
nanging sakiki blenjani

jarene bakal ngancani
susah seneng mbok lakoni
nyatane kowe ngapusi
sakiki malah nglungani

perih sak jroning atiku
yen eling marang kenangan dulu
loro nanging kudu lilo
kowe gandeng karo wong liyo

aku mung biso dedongo
mugo kowe bahagia karo kono
tresno ra kudu duweni
tak tompo sak kuate ati
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.