Lirik Lagu Aku Tenang - Happy Asmara


Lirik Lagu Aku Tenang - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Aku Tenang


Title : Aku Tenang
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Raply Wahyu
Label : DSA Record

Aku Tenang Lyrics


pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

sumilire angin dalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo mimpi

wes suwe aku ngenteni kowe
nganti saiki iso dadi siji
mung kowe sing purun nompo opo kahananku
matur suwun tresnomu mung kanggo aku

pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

sumilire angin dalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo mimpi

wes suwe aku ngenteni kowe
nganti saiki iso dadi siji
mung kowe sing purun nompo opo kahananku
matur suwun tresnomu mung kanggo aku

pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Rela Demi Cinta - Happy Asmara