Lirik Lagu Aku Tenang - Happy Asmara

Lirik Lagu Aku Tenang - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Aku Tenang

Title : Aku Tenang
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Raply Wahyu
Label : DSA Record

Lyrics Aku Tenang

pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

sumilire angin dalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo mimpi

wes suwe aku ngenteni kowe
nganti saiki iso dadi siji
mung kowe sing purun nompo opo kahananku
matur suwun tresnomu mung kanggo aku

pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

sumilire angin dalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo mimpi

wes suwe aku ngenteni kowe
nganti saiki iso dadi siji
mung kowe sing purun nompo opo kahananku
matur suwun tresnomu mung kanggo aku

pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

pengenku siji nyanding kowe selawase
raono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.