Lirik Lagu Suwun Sayang - Fajar X Peje

Lirik Lagu Suwun Sayang - Fajar X Peje

Lirik Fajar ft Peje - Suwun Sayang

Title : Suwun Sayang
Artist : Fajar & Peje
Songwriter : Fajar
Label : F.pro

Lyrics Suwun Sayang

lewat lagu iki
aku titip rindu
kanggo wong sing gelem nompo aku

nadyan akeh sing sampurno
kowe tetep mileh aku
mung sopo lan ora sugih bondo

aku sadar dudu rojo
nanging tresnaku raiso diukur
karo gedene donyo

mung kowe siji sijine
sing gelem nompo opo anane
sing gelem terus berjuang
susah seneng kowe tetep sayang

mung kowe siji sijine
sing iso gawe atiku tenang
masio tutupe jaman
aku tetep matur suwun sayang

INTRO

aku sadar dudu rojo
nanging tresnaku raiso diukur
karo gedene donyo

mung kowe siji sijine
sing gelem nompo opo anane
sing gelem terus berjuang
susah seneng kowe tetep sayang

mung kowe siji sijine
sing iso gawe atiku tenang
masio tutupe jaman
aku tetep matur suwun sayang
aku tetep matur suwun sayang

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.