Lirik Lagu Suwun Sayang - Fajar X Peje


Lirik Lagu Suwun Sayang - Fajar X Peje

Lirik Fajar ft Peje - Suwun Sayang


Title : Suwun Sayang
Artist : Fajar & Peje
Songwriter : Fajar
Label : F.pro

Suwun Sayang Lyrics


lewat lagu iki
aku titip rindu
kanggo wong sing gelem nompo aku

nadyan akeh sing sampurno
kowe tetep mileh aku
mung sopo lan ora sugih bondo

aku sadar dudu rojo
nanging tresnaku raiso diukur
karo gedene donyo

mung kowe siji sijine
sing gelem nompo opo anane
sing gelem terus berjuang
susah seneng kowe tetep sayang

mung kowe siji sijine
sing iso gawe atiku tenang
masio tutupe jaman
aku tetep matur suwun sayang

---INTRO---

aku sadar dudu rojo
nanging tresnaku raiso diukur
karo gedene donyo

mung kowe siji sijine
sing gelem nompo opo anane
sing gelem terus berjuang
susah seneng kowe tetep sayang

mung kowe siji sijine
sing iso gawe atiku tenang
masio tutupe jaman
aku tetep matur suwun sayang
aku tetep matur suwun sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Anisa Salma - Ngalah