Lirik Lagu Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan


Lirik Lagu Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan

Lirik Lagu Katresnan Pungkasan by Dhyta Adinda ciptaan dari Fajar Combo. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Katresnan Pungkasan Lyrics

aku ra bakal mblenjani janji
lan nyidrani tresno kang suci iki
ojo sujono lan cubriyo
aku mbagi tresno karo
wong lanang liyo

ati iki mung kango kowe
sliramu sing tansah tak sayang
tak jogo nganti selawase
bungah susah bebarengan
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan

urip sesandingan karo kowe
kebahagyan sing wis tak rasakke
percoyo marang kasetyanku iki
sineksen langit lan bumi
rino wengi aku tansah ndedungo
kalis soko sakehing panggodho
atut runtut tansah reruntungan
amergo sliramu katresnanku
kang pungkasan

---INTRO---

aku ra bakal mblenjani janji
lan nyidrani tresno kang suci iki
ojo sujono lan cubriyo
aku mbagi tresno karo
wong lanang liyo

ati iki mung kango kowe
sliramu sing tansah tak sayang
tak jogo nganti selawase
bungah susah bebarengan
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan
hoo.. hoo..

urip sesandingan karo kowe
kebahagyan sing wis tak rasakke
percoyo marang kasetyanku iki
sineksen langit lan bumi
rino wengi aku tansah ndedungo
kalis soko sakehing panggodho
atut runtut tansah reruntungan
amergo sliramu katresnanku
kang pungkasan

---INTRO---

aku ra bakal mblenjani janji
lan nyidrani tresno kang suci iki
ojo sujono lan cubriyo
aku mbagi tresno karo
wong lanang liyo

ati iki mung kango kowe
sliramu sing tansah tak sayang
tak jogo nganti selawase
bungah susah bebarengan
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan
hoo.. ho..

urip sesandingan karo kowe
kebahagyan sing wis tak rasakke
percoyo marang kasetyanku iki
sineksen langit lan bumi
rino wengi aku tansah ndedungo
kalis soko sakehing panggodho
atut runtut tansah reruntungan
amergo sliramu katresnanku

kang pungkasan

Title : Katresnan Pungkasan
Artist : Dhyta Adinda
Songwriter : Fajar Combo
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Baca Juga : Lirik Lagu Cemoro Soge - Dhyta Adinda