Lirik Lagu Sego Jagung - Emily Young


Lirik Lagu Sego Jagung - Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Sego Jagung


Title : Sego Jagung
Artist : Emily Young
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Sego Jagung Lyrics


sego jagung anget anget tukung
aku bingung mikirne karepmu
jare mung aku ono neng atimu
tapi saiki kok ninggal aku
aku pengen weruh
opo dosaku lan salahku

yen tak rasakne
kowe saiki wes seje
yo wes bedo
sakat kowe kenal bocah kae

aku ra percoyo
kok koyok ngene jebule
kowe tego
medot taline roso

yen tak pikir
kowe kok tego tenan
aku sing tenanan
malah mok gawe dolanan

opo kowe pancen ra kelingan
kowe janji setyo sampek mati
opo kowe pancen ra kelingan
kowe janji opo mung omongan
mosok kowe lali

---INTRO---

sego jagung anget anget tukung
aku bingung mikirne karepmu
jare mung aku ono neng atimu
tapi saiki kok ninggal aku
aku pengen weruh
opo dosaku lan salahku

sego jagung anget anget tukung
aku bingung mikirne karepmu
jare mung aku ono neng atimu
tapi saiki kok ninggal aku
aku pengen weruh
opo dosaku lan salahku

aku pengen weruh
opo dosaku lan salahku

Baca Juga : Lirik Lagu Wong Sepele - FDJ Emily Young