Lirik Lagu Sasak Perot - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Sasak Perot  - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Sasak Perot


Title : Sasak Perot
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Ikhsan
Label : Samudra Record

Sasak Perot Lyrics


sasak perot bengen tau sun liwati
eleng eleng rikolo yo semanding
udan deres sewengi ngancani
mergane wes kadung mendem gadung

sasak perot angger angger sun liwati
teratapan semendal no ring ati
kabeh iku riko hang njalari
mentolo ngelik ngelik nggaluh ati

INTRO

kawitane manis omongane
pungkasane pait ring mburine
sun kirone madu yoro anane
sing weruho racun hang sun ombe
sun kirone madu yoro anane
sing weruho racun hang sun ombe

sasak perot angger angger sun liwati
teratapan semendal no ring ati
kabeh iku riko hang njalari
mentolo ngelik ngelik nggaluh ati

INTRO

kawitane manis omongane
pungkasane pait ring mburine
sun kirone madu yoro anane
sing weruho racun hang sun ombe
sun kirone madu yoro anane
sing weruho racun hang sun ombe

sasak perot angger angger sun liwati
teratapan semendal no ring ati
kabeh iku riko hang njalari
mentolo ngelik ngelik nggaluh ati

Baca Juga : Lirik Lagu Eri - Syahiba Saufa