Lirik Lagu Ngiris Ati - Laddy Wijaya

Lirik Lagu Ngiris Ati - Laddy Wijaya

Lirik Laddy Wijaya - Ngiris Ati


Title : Ngiris Ati
Artist : Laddy Wijaya
Songwriter : Wawan SC
Label : Ombi TV

Ngiris Ati Lyrics


ademe ing wengi iki
aku kelingan sliramu
sing uwes tego ninggal aku
sliramu paling tak tresnani
saiki cidro ing janji

sumilire angin wengi
sing tansah dadi saksi bisu
naliko sliramu medot tresnaku
ninggal aku tanpo alesan
saiki sliramu lungo

loro atiku loro
mergo kebacut tresno
nresnani sliramu
nanging sliramu ngeliyo

gelo atiku gelo
mergo sliramu cidro
kabeh uwis tak turuti
namun engkau ingkar janji
ngiris ati

INTRO

sumilire angin wengi
sing tansah dadi saksi bisu
naliko sliramu medot tresnaku
ninggal aku tanpo alesan
saiki sliramu lungo

loro atiku loro
mergo kebacut tresno
nresnani sliramu
nanging sliramu ngeliyo

gelo atiku gelo
mergo sliramu cidro
kabeh uwis tak turuti
namun engkau ingkar janji
ngiris ati

ngiris atiku
ngiris ati
ngiris atiku
ngiris ati

Baca Juga : Lirik Lagu Lintang Ati (Titip Angin Kangen) - Laddy Wijaya