Lirik Lagu Tresno Kepati - Nonna 3in1

Lirik Lagu Tresno Kepati - Nonna 3in1

Lirik Nonna 3in1 - Tresno Kepati


Title : Tresno Kepati
Artist : Nonna 3in1
Songwriter : FarIz Boms
Label : Global Musik Era Digital

Tresno Kepati Lyrics


Atiku sing mbok gawe bimbang
Rina wengi mung tansah sumelang
Aku mong bisa ngelus dodo
Ngempet banyu mata ati nelangso

Aku gelo, sampean tego
Ngomong tresna Ning nyatane sandiworo
Jarene aku mbok jak rabi
Tiwas tak enteni jebul ngapusi

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Tresnoku sing kepati
Tak simpen jeroning ati
Masio aku ora sido rabi

Atiku sing mbok gawe bimbang
Rina wengi mung tansah sumelang
Aku mong bisa ngelus dodo
Ngempet banyu mata ati nelangso

Aku gelo, sampean tego
Ngomong tresna Ning nyatane sandiworo
Jarene aku mbok jak rabi
Tiwas tak enteni jebul ngapusi

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Tresnoku sing kepati
Tak simpen jeroning ati
Masio aku ora sido rabi
Masio aku ora sido rabi

Baca Juga : Lirik Lagu Nonna 3in1 - Korban Perasaan