Lirik Lagu Gumantung Ing Dodo - LSista


Lirik Lagu Gumantung Ing Dodo - LSista

Lirik LSista - Gumantung Ing Dodo


Title : Gumantung Ing Dodo
Artist : LSista
Songwriter : Rizka Nalurisa Febri
Label : PT. Media Musik Proaktif

Gumantung Ing Dodo Lyrics


saben nyanding awakmu
geguyonan ngelalekke bebanku
senadyan kowe ra ngerti
yen sakjane loro ati iki

opo kowe ra kroso
yen atiku nandang roso tresno
nanging kowe ra iso nrimo
opo mergo ono tresno liyo

tresno iki tetep ono
ora ono tresno liyo
amung sliro sing ono ning dodo

tresno iki tresno sejati
tresno tulus tekane mati
senadyan uwis tok cidrani

yen soyo tak lalekno
roso sak jroning dodo
soyo jero roso iki ugo soyo loro
nanging kabeh roso iki muspro tak lelakno
atiku raiso lilo lungo seko sliro

aku ra ngerti kawit kapan atiku gumantung
bingung rasane atiku tanpo ono sing nulung
soyo suwe laku langkahku dadi soyo linglung
tanpo ono tombo sing iso tak tembung

tresno iki tetep ono
ora ono tresno liyo
amung sliro sing ono ning dodo

tresno iki tresno sejati
tresno tulus tekane mati
senadyan uwis tok cidrani

nang antoro kerlip lintang
mung kowe sing tak sayang
neng ngisor panase suryo
mung kowe sing iso ngademno
kowe sing tak tresnani
tulus sakjroning ati
nganti tekan mati
amung kowe siji

aku amung biso ndonga marang gusti
mugo kowe lan aku dadi siji
kanti sabar ati kowe tak enteni
senadyan njero batin iki ngampet loro ati

tresno iki tetep ono
ora ono tresno liyo
amung sliro sing ono ning dodo

tresno iki tresno sejati
tresno tulus tekane mati
senadyan uwis tok cidrani

tresno iki tetep ono
ora ono tresno liyo
amung sliro sing ono ning dodo

tresno iki tresno sejati
tresno tulus tekane mati
senadyan uwis tok cidrani

Baca Juga : Lirik Lagu Lanangan Ra Mutu 2 - LSista




-->