Lirik Lagu Kuate Atimu - Intan Rahma

Lirik Lagu Kuate Atimu - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Kuate Atimu


Title : Kuate Atimu
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Fauna Nisadataka & Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Kuate Atimu Lyrics


wingi aku wes ra nduwe semangat blas
uripku koyo wes ra ono guno
mergo loro sing tak tompo
rosoku di sio sio
atiku sing tak jogo
wani ninggalke tresno

nanging ono kowe
gawe tentrem neng dodo
kowe nandur roso
loroku mbok gawe tresno

aku ra bakal nyiakke kowe
tak jagane selawase
maturnuwun wis gelem
nompo aku opo enenge

neng rangkulanmu aku ngerti
tulus suci tresnamu
ning pundakmu loro
tangisku ilang dadi guyu

INTRO

kuate atimu ngadepi apik elekku
di nggo aku tanpo pamrih
tresnomu tetep ora malih

nadyan gedhe egoisku
ngributke hal sing ora perlu
ning jembar sabarmu
terus ono nggo aku

nanging ono kowe
gawe tentrem ning dodo
kowe nandur roso
loroku mbok gawe tresno

aku ra bakal nyiakke kowe
tak jagane selawase
maturnuwun wis gelem
nompo aku opo enenge

neng rangkulanmu aku ngerti
tulus suci tresnamu
ning pundakmu loro
tangisku ilang dadi guyu

aku ra bakal nyiakke kowe
tak jagane selawase
maturnuwun wis gelem
nompo aku opo enenge

neng rangkulanmu aku ngerti
tulus suci tresnamu
ning pundakmu loro
tangisku ilang dadi guyu

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Pingin Sayang