Lirik Lagu Dewe Wani - Dhe Baz


Lirik Lagu Dewe Wani - Dhe Baz

Lirik Dhe Baz - Dewe Wani


Title : Dewe Wani
Artist : Dhe Baz
Songwriter : DHE BAZ
Album : Single

Dewe Wani Lyrics


bingung aku kudu piye
merjuangke kowe sing pasti akhire
amung pepisahan
mergo sadar aku
aku iki sopo
ora nduwe opo opo

tenan opo sing tak roso
kepenggak wong tuomu ora setuju
dewe bebarengan
mergo ngerti aku
aku iki sopo
ora nduwe opo opo

umpomo diteruske malah aku loro dewe
yen tak ikhlaske
aku iseh sayang

selawase sliramu neng ati
senadyan aku iki ngerti
ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati

siso uripku iki
tak pasrahke marang gusti
aku dewe wani

umpomo diteruske malah aku loro dewe
yen tak ikhlaske
aku iseh sayang

selawase sliramu neng ati
senadyan aku iki ngerti
ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati

siso uripku iki
tak pasrahke marang gusti

selawase sliramu neng ati
senadyan aku iki ngerti
ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati

siso uripku iki
tak pasrahke marang gusti
aku dewe wani

aku dewe wani
aku dewe wani
aku dewe wani
aku dewe wani

Baca Juga : Lirik Lagu Dhe Baz - Gedhang Kluthuk