Lirik Lagu Tiket Suwargo - Vita Alvia

Lirik Lagu Tiket Suwargo - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Tiket Surgo


Title : Tiket Suwargo
Artist : Vita Alvia
Songwriter : K.H Maruf Islamuddin
Label : Aneka Safari Records

Tiket Suwargo Lyrics


suargo tansah mengo lawange
di cawisake kanggo sopo wae
sing kuat imane lan becik amale
rikolo urip ono donyane

suwargo tansah mengo lawange
di cawisake kanggo sopo wae
sing kuat imane lan becik amale
rikolo urip ono donyane

ya imammarus liya sannati
anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket suwargo regane murah
nanging akehe akeh sing wegah
tiket suwargo regane murah
nanging akehe akeh sing wegah
tumindak becik abot lakone

akeh godane lan rintangane
sing kuat imane slamet uripe

suargo tansah mengo lawange
di cawisake kanggo sopo wae

ya imammarus liya sannati
anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket neroko regane larang
nanging sing seneng sepirang pirang
tiket neroko regane larang
nanging sing seneng sepirang pirang
tumindak doso pancene gampang

ojo nuruti godane setan
sing ngajak marang kasengsaran

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Kamera Jahat