Lirik Lagu Lali Rupo - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Lali Rupo - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Lali Rupo


Title : Lali Rupo
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Helda Aris
Label : Arda music Production

Lali Rupo Lyrics


mulo landep omongane riko
sing perduli nggarai gelo
sing keroso tah riko iki
kadong wes ngelarani ati

gampange njalok sepuro
kadong mung mindoni loro
isun wes nerimo
pokok atin riko lego

wes nebar welas
koyo nguncalno winihe janji
di culno ngerti lorone
di geningno keroso tatune

duh gusti sanggup kulo nerimo
tapi sun pasrah nong lakune dunyo
seprene riko nguweni gelo
saiki yoro bangur nyingkrio

sampek isun wes lali nong rupo

Baca Juga : Lirik Lagu Wis Kadung Jeru - Anggun Pramudita