Lirik Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de

Lirik Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de

Lirik Aftershine feat. Damara.de - Yo Wis Modaro


Title : Yowes Modaro
Artist : Aftershine & Damara.de
Songwriter : -
Album : Single ke 3

Yowes Modaro Lyrics


rino ing wayah wengi
aku eling kowe
sek mbiyen ngancani
susah seneng di lakoni bebarengan
tanpo terpikirkan akhire bubaran

atiku loro njobo njerone ambyar
nyawang sliramu
andang nduwe gandengan
iki ati udu bahan nggo dolanan
aku trimo ngalah mugo kowe bungah

mbok yo tulung sadaro
ojo sepenak e dewe
kiro kiro ra tresno
ora ko ngene carane

waton ninggal lungo
gandeng karo wong liyo
yowes ora popo karma iseh ono
yowes modaro

---INTRO---

opo kowe ora ngerumangsani
aku merjuangke isuk awan wengi
golek rejeki tak nggo ndandani
basan kowe dadi lali sek ngancani

sepurane kangmas
aku ninggal lungo
aku sadar aku wes ngelarani
aku yo pingin bahagia
jujur kesel melarat
urip rekoso

mbok yo tulung sadaro
ojo sepenak e dewe
kiro kiro ra tresno
ora ko ngene carane

waton ninggal lungo
gandeng karo wong liyo
yowes ora popo karma iseh ono
yowes modaro

sadaro
mbok yo tulung sadaro
ojo sepenak e dewe
kiro kiro ra tresno
ora ko ngene carane

waton ninggal lungo
gandeng karo wong liyo
yowes ora popo karma iseh ono
yowes modaro

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Sing Lungo - Aftershine