Lirik Lagu Aftershine - Aku Sing Lungo

Lirik Lagu Aftershine - Aku Sing Lungo
Title : Aku Sing Lungo
Artist : Aftershine
Album : Single ke 2

Lyrics Aku Sing Lungo

kelingan mbiyen kae
kowe ninggalke aku
loro sak njroning atiku
kowe tego medot janji sumpah setiamu

tanpo abot atimu kowe ngelalekke aku
jebul mergo kowe uwes ono liyane
cukup aku ngerteni polahmu
aku yo mung dadi pelampiasanmu

aku wes ora percoyo
kabeh kata kata sayangmu kui mung ngapusi
yowes aku sing lungo
mugo kowe luwih di sio sio

nanging kabeh ucapanmu raono buktine
malah kowe ninggal aku ngaboti gendakanmu
kowe milih kae sing bagus rupane
sing sugih bandane, bedo aku opo anane

ra ngelingi sopo sing gemati
sopo sing ono naliko kowe loro ati
nanging malah kowe nyidro aku, mblenjani janjimu
ninggalke loro ning njero dodo, aku ra trimo

aku wes ora percoyo
kabeh kata kata sayangmu kui mung ngapusi
yowes aku sing lungo
mugo kowe luwih di sio sio

jaremu biyen kowe tresno
janji ora ninggalke aku
nanging pas kowe ketemu ro kae
tresnomu pindah ning ati liyane

aku wes ora percoyo (ora percoyo)
kabeh kata kata sayangmu kui mung ngapusi
yowes aku sing lungo
mugo kowe luwih di sio sio

yowes aku sing lungo
mugo kowe luwih di sio sio
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.