Lirik Lagu Taiwan Ninggal Janji - Nella Kharisma

Lirik Lagu Taiwan Ninggal Janji - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji


Title : Taiwan Ninggal Janji
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Paijo Londo
Album : Duta Nirwana Music
Label : Milady Record

Taiwan Ninggal Janji Lyrics


kowe telpon neng aku
jare ngomong rindu
nanging tak rasakne
koyo bedo neng kupingku

rasane ati ra karuan
batinku penasaran
saiki kowe karo sopo
neng taiwan

mbiyen aku ra lilo
kowe nembung budhal kerjo
mergo sumpah setyomu
aku luluh tak lilakno

saiki kowe uwis lali
malah tego cidro janji
ngertio mbiyen arep budhal
tak gondheli

ibarat karuk neng panci
tak sok banyu dadi bubur
mbasan kelakon tak lilani
balesanmu mbablas kabur

dikoyo ngopo ra bali
lha wong kowe kadhung lali
lelakon iki judule
neng taiwan ninggal janji

mbiyen aku ra lilo
kowe nembung budhal kerjo
mergo sumpah setyomu
aku luluh tak lilakno

saiki kowe uwis lali
malah tego cidro janji
ngertio mbiyen arep budhal
tak gondheli

ibarat karuk neng panci
tak sok banyu dadi bubur
mbasan kelakon tak lilani
balesanmu mbablas kabur

dikoyo ngopo ra bali
lha wong kowe kadhung lali
lelakon iki judule
neng taiwan ninggal janji
lelakon iki judule
neng taiwan ninggal janji

Baca Juga : Lirik Lagu Cinta Tak Terpisahkan - Nella Kharisma


Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.