Lirik Lagu Ora Biso Lali - Anisa Salma

Lirik Lagu Ora Biso Lali - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Ora Biso Lali


Title : Ora Biso Lali
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Fajar & Arga
Label : F.pro

Ora Biso Lali Lyrics


howo adem eng wayah wengi
rembulan seng dadi saksi
nyimpen janji marang
wong seng tak tresnoni

koyo ombak neng segoro
kebacut nandang tresno
montang manting
bingung seng tak roso

eluh seng tumetes
kesiram banyune udan
opo kowe ngeroso
seng lagi tak sandang

paribasan lintang
ketutup mendunge udan
pengen nyandeng
sliramu wes nduwe katresnan

neng kene aku
iseh nunggu kowe
nganti rambutku putih
iseh tetep pilih kowe

tresnaku iki
ora mung lamis
marang sliramu
duh kowe wong manis

tak jalok kowe
ojo keloro loro
yen pancene tetep gandeng
karo wanito liyo

rasane atiku koyo di ires
duh wong manis
ojo gawe aku nangis

Baca Juga : Lirik Lagu Nggrogot Ati - Anisa Salma