Lirik Lagu Buru Keroso - Alvi Ananta

Lirik Lagu Buru Keroso - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Buru Keroso


Title : Buru Keroso
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : -
Label : DSA Record

Buru Keroso Lyrics


saiki sun buru keroso
awak kari riko siyo siyo
sing ngerti paran salahe
riko ngomong kok sak enake

kurang paran isun nong riko
sabar yo wis keliwat sun sabari
kok riko magih sing rumongso
malah tingkahe soyo ngloro ati

wis cukup uliye nyonggo
tatune ati hang sun roso
paribasan nangiso getih
sun sing kiro percoyo selawase

wis cukup uliye nyonggo
tatune ati hang sun roso
paribasan nangiso getih
sun sing kiro percoyo selawase

saiki sun buru keroso
awak kari riko siyo siyo
sing ngerti paran salahe
riko ngomong kok sak enake

kurang paran isun nong riko
sabar yo wis keliwat sun sabari
kok riko magih sing rumongso
malah tingkahe soyo ngloro ati

wis cukup uliye nyonggo
tatune ati hang sun roso
paribasan nangiso getih
sun sing kiro percoyo selawase

wis cukup uliye nyonggo
tatune ati hang sun roso
paribasan nangiso getih
sun sing kiro percoyo selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Tresno Krupuk - Alvi Ananta