Lirik Lagu Ora Betul - Emily Young

Lirik Lagu Ora Betul - Emily Young

Lirik Emily Young - Ora Betul


Title : Ora Betul
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Runex
Label : ARD Management

Ora Betul Lyrics


kowe kok nglalekno katesnanku iki
opo wes mok pikir ning njero atimu kui
opo kowe ra bakal nggetuni

tapi aku ora popo
kowe nggawe atiku gelo
ilang siji mesti tukol sewu

reff

tiwul jenang grendul
tresnomu ora betul
urepmu ora bakal makmur

tiwul jenang grendul
omongmu ngalor ngidul
jebule janjimu nggedabul

tresnomu ora betul

Baca Juga : Lirik Lagu Sewu Alasan - FDJ Emily Young