Lirik Lagu Welas Podo Nerimo - Syahiba Saufa


Lirik Lagu Welas Podo Nerimo - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Welas Podo Nerimo


Title : Welas Podo Nerimo
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Mas Wawan
Label : Samudra Record

Welas Podo Nerimo Lyrics


ojo kathik nelongso
welas iki hang di roso
ojo dewekan rumangsane
iku hang nangis ati

dadio koyo ulan
meneng ne hang sing tau kabotan
lilo madangi bumi
hang peteng lan sepi
pujane pujo puji

welas iso nggawe tangis
iso gawe mesem
ati hang di gegem

ono bungah ono susah
welas hang nduduhi
ati myakne pasrah

sing kudu urip sesandingan
isun ambi riko
mergo welas hang jare podo nerimo

---INTRO---

dadio koyo ulan
meneng ne hang sing tau kabotan
lilo madangi bumi
hang peteng lan sepi
pujane pujo puji

welas iso nggawe tangis
iso gawe mesem
ati hang di gegem

ono bungah ono susah
welas hang nduduhi
ati myakne pasrah

sing kudu urip sesandingan
isun ambi riko
mergo welas hang jare podo nerimo

welas iso nggawe tangis
iso gawe mesem
ati hang di gegem

ono bungah ono susah
welas hang nduduhi
ati myakne pasrah

sing kudu urip sesandingan
isun ambi riko
mergo welas hang jare podo nerimo

podo nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Welas Sun Sidem - Syahiba Saufa