Lirik Lagu Ra Iso Lali - Jihan Audy

Lirik Lagu Ra Iso Lali - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Ra Iso Lali


Title : Ra Iso Lali
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Sarah Ema
Label : CMP Record

Ra Iso Lali Lyrics


langit bumi sing nyekseni loro atiku
sesek yen aku kelingan marang sliramu
nanging tak pendem mergo sliramu
saiki wis duwe penggantiku

sayang opo bener jarene koncoku
yen sliramu wis duwe penggantiku
ning kene aku urung iso lali
karo sliramu sing tak sayang

nadyan aku wis mencoba melupakan
nanging aku iseh tansah kelingan
manise esemmu lan endah sojomu
sing ra iso tak lalekne

langit bumi sing nyekseni loro atiku
sesek yen aku kelingan marang sliramu
nanging tak pendem mergo sliramu
saiki wis duwe penggantiku

---INTRO---

nadyan aku wis mencoba melupakan
nanging aku isih tansah kelingan
manise esemu lan endah sojomu
sing ra iso tak lalekne

langit bumi sing nyekseni loro atiku
sesek yen aku kelingan marang sliramu
nanging tak pendem mergo sliramu
saiki wis duwe penggantiku

Baca Juga : Lirik Lagu Nikahmu - Jihan Audy