Lirik Lagu Alun Alun Madiun - Rama Rembo

Lirik Lagu Alun Alun Madiun - Rama Rembo

Lirik Rama Rembo - Alun Alun Madiun


Title : Alun Alun Madiun
Artist : Rama Rembo
Songwriter : Kuncung Majasem
Label : Teta Record

Alun Alun Madiun Lyrics


koyo diiris-iris rasane atiku
ngerti kowe saiki karo wong liyo
rasane ati kaget semu rapercoyo
naliko moco undangan sing tak trimo

nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
sak wise ngerti kowe karo aku tego
isih durung ilang soko sak jeroning moto
nalika ning kowe ngucap janji dek jaman semono

ning alun-alun madiun biyen kowe ngucap tresno
janji rabakal pisah nganti akhir donyo
ning alun-alun madiun biyen kenalan ning kono
sewu kenangan tak simpen ning jero dodo

nanging saiki sing tak impi uwes sirno
ilang musno kowe rabi wong liyo

nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
sak wise ngerti kowe karo aku tego
isih durung ilang soko sak jeroning moto
nalika ning kowe ngucap janji dek jaman semono

ning alun-alun madiun biyen kowe ngucap tresno
janji rabakal pisah nganti akhir donyo
ning alun-alun madiun biyen kenalan ning kono
sewu kenangan tak simpen ning jero dodo

nanging saiki sing tak impi uwes sirno
ilang musno kowe rabi wong liyo
ilang musno kowe rabi wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Biso - Rama Rembo