Lirik Lagu Medhot Tresno - Sasya Arkhisna

Lirik Lagu Medhot Tresno - Sasya Arkhisna

Lirik Sasya Arkhisna - Medhot Tresno


Title : Medhot Tresno
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : Irvan Malapa
Label : Rajawali Mitra Musik

Medhot Tresno Lyrics


Wis mupus roso tresno
Lan sayangku mring awakmu
Sak wise aku ngerti piye
Sejatine kowe ning mburimu

Ora bakal luluh lan luntur
loro Ning atiku
Masio jalok sepuro
Rabiso nambal retake atiku

Reff:
Dudu kabar angin sing tak tompo
Nanging aku ngerti dewe
Kowe tego gawe
Loro ning ngarepku

Ra ono gunane janji suci
Kabeh bakal tanpo Guno
Yento kuwi mau
Mung ono ing lati

Tego Ra tego
Lilo tak lilakno
Tiwas tambah loro
Luweh becik aku medot tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Kasmaran Iki