Lirik Lagu Cinto Dimato - Irenne Ghea feat. Heri DN

Lirik Lagu Cinto Dimato - Irenne Ghea feat. Heri DN

Lirik Irenne Ghea Monderela - Cinto Dimato


Title : Cinto Dimato
Artist : Irenne Ghea Ft. Heri DN
Songwriter : Cak Dikin
Album : Duta Nirwana Music Vol. 10
Label : Milady Record

Cinto Dimato Lyrics


opo garise urip kudu pisahan
tresnaku lan tresnamu ra keturutan
nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
opo garise urip kudu pisahan

ojo cilik atimu aku ngugemi
sumpah prasetyo iki tulus lan suci
senadyan aku pisah ra bakal lali
ojo cilik atimu aku ngugemi

lungaku mung golek pakaryan
kanggo sangu bebrayan
ing ati iki sayang
ora medot katresnan

dongaku ugo angenteni
gusti paring rejeki
ing njero ati iki
kangen enggalo bali

nadyan aku ing monco
ra megat tresno
tresnaku mung sliramu
ra bakal liyo

bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
mugo dadiyo jodho ing saklamiyo

INTRO

opo garise urip kudu pisahan
tresnaku lan tresnamu ra keturutan
nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
opo garise urip kudu pisahan

ojo cilik atimu aku ngugemi
sumpah prasetyo iki tulus lan suci
senadyan aku pisah ra bakal lali
ojo cilik atimu aku ngugemi

lungaku mung golek pakaryan
kanggo sangu bebrayan
ing ati iki sayang
ora medot katresnan

dongaku ugo angenteni
gusti paring rejeki
ing njero ati iki
kangen enggalo bali

nadyan aku ing monco
ra megat tresno
tresnaku mung sliramu
ra bakal liyo

bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
mugo dadiyo jodho ing saklamiyo
mugo dadiyo jodho ing saklamiyo

Baca Juga : Lirik Lagu Sing Mungkin - Irenne Ghea