Lirik Lagu Ojo Maning Maning - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Ojo Maning Maning - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Ojo Maning Maning


Title : Sing Maning Maning
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Dheta Tok Tung
Label : DF PRO

Ojo Maning Maning Lyrics


seperene koyo mageh sing percoyo
tegane riko nguwahi roso
riko wong lanang hang sun pujo
tibane riko tego ngeliyo

kurang paran isun iki
riko cacat welas hang suci
kabeh wes sun turuti
balesan riko gawe ati sun perih

wes ojo maning maning
emong isun kebalen maning
wes ojo maning maning
emong isun kebalen maning

kabeh hang sun lakoni kanggo riko
tibane mung siyo siyo

---INTRO---

kurang paran isun iki
riko cacat welas hang suci
kabeh wes sun turuti
balesan riko gawe ati sun perih

wes ojo maning maning
emong isun kebalen maning
wes ojo maning maning
emong isun kebalen maning

kabeh hang sun lakoni kanggo riko
tibane mung siyo siyo
kabeh hang sun lakoni kanggo riko
tibane mung siyo siyo

Baca Juga : Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - Anggun Pramudita




-->