Lirik Lagu Korban Foto Editan - Ilux ID

Lirik Lagu Korban Foto Editan - Ilux ID

Lirik Ilux ID - Korban Foto Editan


Title : Korban Foto Editan
Artist : Ilux ID
Songwriter : Andreas Bayu S
Label : Pelita Utama

Korban Foto Editan Lyrics


aduh dek aku kapusan
kapusan foto editan
neng foto ayu tenan
bareng ketemu kok ra karuan
edan tenan

tak sawang-sawang fotomu neng facebooku
wajah mu ayu koyok artis senenganku
rasane atiku kepengen ketemu
ketemu karo awakmu

tak inbox inbox tak tunggu balasenmu
akhire aku karo koe ketemu
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
mergo bedo karo fotomu

aduh dek aku kapusan
kapusan foto editan
neng foto ayu tenan
bareng ketemu kok ra karuan
edan tenan

aduh dek sial tenan
karepe tak jak pacaran
bareng uwis ketemuan
tibake kok remuk tenan
jebule aku korban foto editan

tak sawang-sawang fotomu neng facebooku
wajah mu ayu koyok artis senenganku
rasane atiku kepengen ketemu
ketemu karo awakmu

tak inbox inbox tak tunggu balasenmu
akhire aku karo koe ketemu
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
mergo bedo karo fotomu

aduh dek aku kapusan
kapusan foto editan
neng foto ayu tenan
bareng ketemu kok ra karuan
edan tenan

aduh dek sial tenan
karepe tak jak pacaran
bareng uwis ketemuan
tibake kok remuk tenan
jebule aku korban foto editan

Baca Juga : Lirik Lagu Masio Sek Sayang - Ilux