Lirik Lagu Sing Ono Benere - Vita Alvia

Lirik Lagu Sing Ono Benere - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Sing Ono Benere


Title : Sing Ono Benere
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Navira Management
Label : SBR - PRO

Sing Ono Benere Lyrics


opo riko magih kebimbang
nong awak isun iki
mung welas isun sing ono maning
yo mung riko hang sun sayangi

kurang paran isun iki
sampek sing riko anggep
telung dino metenggengen
meneng baen sing kereken

raino wengi kumpul nyanding
bebarengan dadi siji
wes sun lakoni wes sun turuti
apuwo magih sing ngerti

kadung wes bosen ngomongo baen
bangur balekno awak iki ring wong tuwek isun
sun ambi riko kumpul yo percumo
merono salah merene salah
isun iki sing ono benere

kurang paran isun iki
sampek sing riko anggep
telung dino metenggengen
meneng baen sing kereken

raino wengi kumpul nyanding
bebarengan dadi siji
wes sun lakoni wes sun turuti
apuwo magih sing ngerti

kadung wes bosen ngomongo baen
bangur balekno awak iki ring wong tuwek isun
sun ambi riko kumpul yo percumo
merono salah merene salah
isun iki sing ono benere

isun iki sing ono benere
isun iki sing ono benere

Baca Juga : Lirik Lagu Sewates Kerjo - Vita Alvia