Lirik Lagu Endahe Gunung Bromo - Happy Asmara


Lirik Lagu Endahe Gunung Bromo - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Endahe Gunung Bromo


Title : Endahe Gunung Bromo
Artist : Happy Asmara
Songwriter : M.Muchson
Label : Rafi Record

Endahe Gunung Bromo Lyrics


semburate srengenge
neng gunung bromo iki
ora iso ngilangke
sliramu neng jero ati

endahe esemmu
kangene atiku
separo jiwoku mikirne tresnomu

endahe asmoro tak simpen jerone dodo
sliramu wis tak anggep separone rogo
aku ora nyongko aku ora ngiro
sliramu nandur tresno marang wong liyo

gunung bromo nyapo awakmu ora kondo
wong seng tak tresnani nyatane ora setyo
angin semilir sampekno aku iseh tresno
tresnoku sak ombone samudro

gunung bromo nyapo awakmu ora kondo
wong seng tak tresnani nyatane ora setyo
angin semilir sampekno aku iseh tresno
tresnoku sak ombone samudro

INTRO

semburate srengenge
neng gunung bromo iki
ora iso ngilangke
sliramu neng jero ati

endahe esemmu
kangene atiku
separo jiwoku mikirne tresnomu

endahe asmoro tak simpen jerone dodo
sliramu wis tak anggep separone rogo
aku ora nyongko aku ora ngiro
sliramu nandur tresno marang wong liyo

gunung bromo nyapo awakmu ora kondo
wong seng tak tresnani nyatane ora setyo
angin semilir sampekno aku iseh tresno
tresnoku sak ombone samudro

gunung bromo nyapo awakmu ora kondo
wong seng tak tresnani nyatane ora setyo
angin semilir sampekno aku iseh tresno
tresnoku sak ombone samudro

jerite atiku
perih ing batinku
gunung bromo tambanono atiku sing loro

Baca Juga : Lirik Lagu Sepeda Bebek - Happy Asmara