Lirik Lagu Napak Tilas - Mahesa

Lirik Lagu Napak Tilas - Mahesa

Lirik Mahesa - Napak Tilas


Title : Napak Tilas
Artist : Mahesa
Songwriter : Andi Mbendol
Label : Global Musik Era Digital

Napak Tilas Lyrics


mbiyen jarene kowe jomblo
mbiyen jarene stell kendo
nanging nyatane awake dewek ra jodo
dapuranmu wis duwe bojo

wis tak rewangi poso mutih
napak tilas tanpo pamrih
ibarat nandur sing ngunduh wong liyo
aku tak jomblo ora popo

kadang aku suka bingung sendiri
menikmati kopi
rasa rasanya pahit sekali
seperti hatiku yang hancur ini

loro atiku tanpo getih
roso tresnoku tanpo pamrih
ku berjuang bagai perang dunia
tibo tangi di tembaki tetep cinta

mbok jajal mikiro meneh ojo terus luweh luweh
lha koyo ra due salah kepekso aku sing ngalah
tiwase berjuang melawan badai menghadang
aku mung tok php tok sepelekke

sementara ngene aku tak dewe rapopo
timbang ra dadi karepe timbang mung keloro loro
sing penting aku wes usaha gede wes mundak akale
pikirane sejatine mending mikir liyane

kadang aku suka bingung sendiri
menikmati kopi
rasa rasanya pahit sekali
seperti hatiku yang hancur ini

loro atiku tanpo getih
roso tresnoku tanpo pamrih
ku berjuang bagai perang dunia
tibo tangi di tembaki tetep cinta

loro atiku tanpo getih
roso tresnoku tanpo pamrih
ku berjuang bagai perang dunia
tibo tangi di tembaki tetep cinta

Baca Juga : Lirik Lagu Mahesa - Sikso Welas