Lirik Lagu Nguras Ati - Agung Pradanta X Bayu Ground

Lirik Lagu Nguras Ati - Agung Pradanta X Bayu Ground

Lirik Agung Pradanta & Bayu Ground - Nguras Ati


Title : Nguras Ati
Artist : Agung Pradanta & Bayu Ground
Songwriter : Agung Pradanta & Bayu Ground
Label : Titik Aman Management

Nguras Ati Lyrics


abot nresnani sliramu
nguras ati ning batinku
tak pekso malah san soyo jeru
opo pancen dudu jodoku

senajan ati uwes krasan
mergo kowe tau nggawe nyaman
mbiyen koe tau dadi idaman
saiki mung dadi kenangan

aku mikir kowe
kowe mikir liyane
tresnaku tak pendem wae
ndak mbok sepelekke

gusti opo iki dalane
yen pancen ngene kenyataane
wes tak coba ikhlaske wae
aku wes wegah sesandingan ro koe

senajan ati uwes krasan
mergo kowe tau nggawe nyaman
mbiyen koe tau dadi idaman
saiki mung dadi kenangan

---INTRO---

pancen dudu dalane
tresno iki nggo kowe
aku kadung wegah
atiku uwes bubrah

gusti opo iki dalane
yen pancen ngene kenyataane
wes tak coba ikhlaske wae
aku wes wegah sesandingan ro koe

gusti opo iki dalane
yen pancen ngene kenyataane
wes tak cobo ikhlaske wae
aku wes wegah sesandingan ro kowe
aku wis wegah sesandingan ro koe

Baca Juga : Lirik Lagu Bantul Akeh Kenangan - Agung Pradanta