Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Jihan Audy feat Gerry Mahesa

Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Jihan Audy feat Gerry Mahesa

Lirik Jihan Audy ft. Gerry Mahesa - Mundur Alon Alon


Title : Mundur Alon Alon
Artist : Jihan Audy & Gerry Mahesa
Songwriter : Noor Huda
Musik : New Pallapa
Label : Perdana Record

Mundur Alon Alon Lyrics


aku ngalah
dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur
dudu mergo tresnoku wes ilang

nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih
aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

aku ngalah
dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur
dudu mergo tresnoku wes ilang

nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih
aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih
aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

Baca Juga : Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - Jihan Audy