Lirik Lagu Opo Sanggup - Kurnia Dewi

Lirik Lagu Opo Sanggup - Kurnia Dewi

Lirik Kurnia Dewi - Opo Sanggup


Title : Opo Sanggup
Artist : Kurnia Dewi
Songwriter : Angga Pratama
Label : DF PRO

Opo Sanggup Lyrics


opo tah sanggup isun
urip tanpo riko
gedi sun duwe roso
nono liyo mung riko

keliwat ati iki
angen sun nduweni riko
koyo romot katut blabur
dadi siji nong segoro

tapi opo tah sanggup
sun urip nyang riko
mergo hang sun duweni
mung welas ring ati

sun kuatir liyo dino
riko berubah roso
sanggup opo tah sanggup
riko nerimo

opo tah sanggup isun
urip tanpo riko

---INTRO---

keliwat ati iki
angen sun nduweni riko
koyo romot katut blabur
dadi siji nong segoro

tapi opo tah sanggup
sun urip nyang riko
mergo hang sun duweni
mung welas ring ati

sun kuatir liyo dino
riko brubah roso
sanggup opo tah sanggup
riko nerimo

tapi opo tah sanggup
sun urip nyang riko
mergo hang sun duweni
mung welas ring ati

sun kuatir liyo dino
riko berubah roso
sanggup opo tah
sanggup riko nerimo

sanggup opo tah
sanggup riko nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Sing Diakoni - Kurnia Dewi