Lirik Lagu Wis Ra Sayang - Corazon

Lirik Lagu Wis Ra Sayang - Corazon

Lirik Corazon - Wis Ra Sayang


Title : Wis Ra Sayang
Artist : Corazon
Songwriter : Corazon Muhammad Yahya
Distribution : Corazon

Wis Ra Sayang Lyrics


saiki kowe dadi bedo
opo mergo kowe wis ra tresno
kowe lungo tanpo suworo
nggawe atiku keloro loro

yen pancen kowe wis ra sayang
omongo aku aku ora popo
nanging roso iki ra iso ngapusi
yo mung kowe sing tak tresnani

kowe aku ngeliyo
aku yo mung iso nerimo
mergo roso tresno
ora iso di pekso

bola bali aku di apusi
ora pisan pindo aku di larani
moto iki ra bakal nangis
senajan roso ati koyo di iris

---INTRO---

kowe aku ngeliyo
aku yo mung iso nerimo
mergo roso tresno
ora iso di pekso

bola bali aku di apusi
ora pisan pindo aku di larani
moto iki ra bakal nangis
senajan roso ati koyo di iris

bola bali aku di apusi
ora pisan pindo aku di larani
moto iki ra bakal nangis
senajan roso ati
senajan roso ati koyo di iris

Baca Juga : Lirik Lagu Salah Roso - Corazon