Lirik Lagu Ra Kuat Rasane - Arya Satria

Lirik Lagu Ra Kuat Rasane - Arya Satria

Lirik Arya Satria - Ra Kuat Rasane


Title : Ra Kuat Rasane
Artist : Arya Satria
Songwriter : Arya Satria
Label : SR Pro

Ra Kuat Rasane Lyrics


lorone ati ngerti sliramu
ngumbar asmoro karo wong liyo
neng ngarep moto nyawang sliramu
karo wong liyo ngomong tresno

lorone ati ngerti sliramu
ngumbar asmoro karo wong liyo
neng ngarep moto nyawang sliramu
karo wong liyo ngomong tresno

tego awakmu marang aku
gawe tangise batinku iki
gede trsnoku marang awakmu
nanging kowe tego gawe loro

aku ra ngiro tego awakmu
gawe atiku keloro loro
janji tresnomu marang awakku
mung neng lambe ora songko atimu

yen koyo ngene aku ra kuat rasane
aku pamit cukup sak mene tresnoku

---INTRO---

aku ra ngiro tego awakmu
gawe atiku keloro loro
janji tresnomu marang awakku
mung neng lambe ora songko atimu

yen koyo ngene aku ra kuat rasane
aku pamit cukup sak mene tresnoku

Baca Juga : Lirik Lagu Bali Ngukir Tresno - Arya Satria