Lirik Lagu Bayu Ground - Gelem Nompo (Agung Pradanta)

Lirik Lagu Bayu Ground - Gelem Nompo (Agung Pradanta)

Lirik Gelem Nompo - Bayu Ground (Agung Pradanta)


Title : Gelem Nompo
Artist : Bayu Ground
Songwriter : Agung Pradanta
Label : Titik Aman Management

Lyrics Gelem Nompo


aku sadar
aku durung iso
nyenengke koe
nganti seprene
pancen aku wong ora ndue
nanging tulung ojo mbok sepeleke

pancen bedo
kahanan uripku
koe mulyo
mergo wong tua mu
tanpo tresno koe ora biso
aku ngerti sek tok butuhke mung tresno

maturnuwun
wes gelem nompo aku
maturnuwun
ra tau sambat ro aku

maturnuwun
wes gelem njogo atiku
maturnuwun
wes gelem dadi tulang rusuk ku

maturnuwun
wes gelem nompo aku
maturnuwun
ra tau sambat ro aku

maturnuwun
wes gelem njogo atiku
maturnuwun
wes gelem dadi tulang rusuk ku

maturnuwun
wes gelem nompo aku
maturnuwun
ra tau sambat ro aku

maturnuwun
wes gelem njogo atiku
maturnuwun
wes gelem dadi tulang rusuk ku

Baca Juga : Lirik Lagu Sepurane - Agung Pradanta