Lirik Lagu Agung Pradanta - Sepurane

Lirik Lagu Agung Pradanta - Sepurane

Lirik Sepurane - Agung Pradanta


Title : Sepurane
Artist : Agung Pradanta
Songwriter : Agung Pradanta
Music : Gilaz Studio
Label : Titik Aman Management

Lyrics Sepurane


ibarate ombak aku ra tekan pinggir
ibarate gunung aku ra iso duwur
ngeluwihi langit ngeluwihi kayangan
mung ono siji tresnaku neng ati

jembare segoro gambaran aku tresno
sewu rintik udan gambaran aku sayang
ra bakal kegudo kabeh wes tak cubo
mergo aku wis sumpah setyo

sepurane aku
wis nusuk atimu
mergo kabeh mau kahananku

sepurane aku wes nduwe tresno
pangapurane wes kebacut tak jogo
pinginku mung siji njogo tresno iki
tekan tuwo nganti tekane pati

---INTRO---

sepurane aku
wis nusuk atimu
mergo kabeh mau kahananku

sepurane aku wes nduwe tresno
pangapurane wes kebacut tak jogo
pinginku mung siji njogo tresno iki
tekan tuwo kanthi tekane pati

sepurane aku wes nduwe tresno
pangapurane wes kebacut tak jogo
pinginku mung siji njogo tresno iki
tekan tuwo kanthi tekane pati
tekan tuwo kanthi tekaning pati

Baca Juga : Lirik Lagu Agung Pradanta - Tebing Breksi Dadi Saksi