Lirik Lagu Venada feat Rozy Abdillah - Kudu Kudune

Lirik Lagu Venada feat Rozy Abdillah - Kudu Kudune

Lirik Kudu Kudune - Venada ft. Rozy Abdillah


Title : Kudu Kudune
Artist : Venada & Rozy Abdillah
Songwriter : Yon's DD
Label : 45 Record

Lyrics Kudu Kudune


amit amit sepurane
isun seng biso nyenengaken riko
dudu mergane isun seng demen maning
ono wit witan hang ningguli ati

mulo wez kudu kudune
isun lan riko pisah noring kene
durneyo ati mageh podo demene
nyatane demen heng mesti urep bareng

setemene baen batin kesikso
urep tanpo riko
raino lan bengi keroso roso
katon katonen riko
kepingin urep bareng
mung kari angen angen

amit amit sepurane
isun seng biso nyenengaken riko
dudu mergane isun seng demen maning
ono wit witan hang ningguli ati

mulo wez kudu kudune
isun lan riko pisah noring kene
dorneyo ati mageh podo demene
nyatane demen heng mesti urep bareng

setemene baen batin kesikso
urep tanpo riko
raino lan bengi keroso roso
katon katonen riko

setemene baen batin kesikso
urep tanpo riko
raino lan bengi keroso roso
katon katonen riko
kepingin urep bareng
mung kari angen angen

kepingin urep bareng
mung kari angen angen

Baca Juga : Lirik Lagu Piring Dadi Beling - Venada