Lirik Lagu Malih Janji - Fadhil

Lirik Lagu Malih Janji - Fadhil

Lirik Fadhil - Malih Janji


Title : Malih Janji
Artist : Fadhil
Songwriter : Buleng
Label : BW Record

Lyrics Malih Janji


aku kelingan nang omongane
omongane jarene welas
tapi kok molah malih nong janjine
omong karo nyatane ra mbuktekne

opo artine caramu ngene
pamit lungone jare bali
seprono seprene aku ngenteni
tapi nyatane kowe ra ngabari
ra bali ra bali

sak musim udan wes tak temoni
sak wise mongso ketigo
jaremu arepe teko

nong kene aku mung biso ngarep
kapan biso kelaksanan
nyanding kowe iso asik

===INTRO===

aku kelingan nang omongane
omongane jarene welas
tapi kok molah malih nong janjine
omong karo nyatane ra mbuktekne

opo artine caramu ngene
pamit lungone jare bali
seprono seprene aku ngenteni
tapi nyatane kowe ra ngabari
ra bali ra bali

sak musim udan wes tak temoni
sak wise mongso ketigo
jaremu arepe teko

nong kene aku mung biso ngarep
kapan biso kelaksanan
nyanding kowe iso asik

Baca Juga : Lirik Lagu Bareng Selawase - Fadhil feat. Laviola