Lirik Lagu Bareng Selawase - Fadhil feat. Laviola

Lirik Lagu Bareng Selawase - Fadhil feat. Laviola

Lirik Fadhil feat. Laviola - Bareng Selawase


Title : Bareng Selawase
Artist : Fadhil ft. Laviola
Songwriter : Laviola
Label : BW Record

Lirik Bareng Selawase


sing tahan maning
ngenteni dalane
sun telateni
sampek teko wektune

sun payakno
dadi mung ambi riko
sun jaluk ojo ngersulo
isun janji bakal ambi riko

kadung mulo wis sayang
susah senenge bareng
mugo dadi jodone
ambi riko selawase

aku wis kadung jeru
manteb nong awak riko
sing perlu ambi wong liyo
kudu bareng bareng selawase

sing tahan maning
ngenteni dalane
sun telateni
sampek teko wektune

sun payakno
dadi mung ambi riko
sun jaluk ojo ngersulo
isun janji bakal ambi riko

hoo .....
huu .....

kadung mulo wis sayang
susah senenge bareng
mugo dadi jodone
ambi riko selawase

aku wis kadung jeru
manteb nong awak riko
sing perlu ambi wong liyo
kudu bareng bareng selawase

kadung mulo wis sayang
susah senenge bareng
mugo dadi jodone
ambi riko selawase

aku wis kadung jeru
manteb nong awak riko
sing perlu ambi wong liyo
kudu bareng bareng selawase

kudu bareng bareng selawase
kudu bareng bareng selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Fadhil & Nonna - Gelo