Lirik Lagu Irenne Ghea - Ibu (Jowo) Agus Kendal

Lirik Lagu Irenne Ghea - Ibu (Jowo) Agus Kendal

Lirik Ibu - Irenne Ghea Monderela


Title : Ibu
Artist : Irenne Ghea
Songwriter : Agus Kendal
Music : 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Ibu


peteng dedet ono ning njero atiku
amergo sepi marang tresnamu
oh ibu
ngapuranen anakmu

abang ireng lelakon uripku iki
kagoda marang kemerlap dunyo
oh ibu
tulungono anakmu

akeh dosaku
akeh salahku
akeh luputku
ngapuranen aku

oh ibu ngapuranen dosa dosaku iki
gede banget dosa awak iki
oh ibu ngapuranen anak wedokmu iki
ora biso nuruti karepmu

oh mother please for give me
all my found and all my sin
can't do something
to please in to your heart

oh mother please for give me
to your bad and equity sad
can't do something
to full filling your will
forgive to all my sin

---INTRO---

peteng dedet ono neng njero atiku
amergo sepi marang tresnamu
oh ibu
ngapuranen anakmu

abang ireng lelakon uripku iki
kagoda marang kemerlap dunyo
oh ibu
tulungono anakmu

akeh dosaku
akeh salahku
akeh luputku
ngapuranen aku

oh ibu ngapuranen
dosa dosaku iki
gede banget dosa awak iki

oh ibu ngapuranen
anak wedokmu iki
ora biso nuruti karepmu

oh mother please for give me
all my found and all my sin
can't do something
to please in to your heart

oh mother please for give me
to your bad and equity sad
can't do something
to full filling your will
forgive to all my sin

Baca Juga : Lirik Lagu Lintang Ati - Irenne Ghea