Lirik Lagu Ilux ID - Cintaku Centang Biru

Lirik Lagu Ilux ID - Cintaku Centang Biru

Lirik Cintaku Centang Biru - Ilux ID


Title : Cintaku Centang Biru
Artist : Ilux ID
Songwriter : Ilux ID / Fotosintesis3112
Label : Ilux

Lyrics Cintaku Centang Biru


kowe tau gawe aku guyu
kowe tau ono ning uripku
saiki gantung aku
wa ku centang biru ora tau ono balesanmu

kowe ngilang tak goleki
raono kabar kowe tak enteni
chattingan karo liane kowe tak setiani
yen kowe sibuk mesti tak maklumi

sek kurang goblok piye
tresnaku dienggo kowe
aku bertahan mergo aku sayang

reff:

aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
ojo getun burine

Baca Juga : Lirik Lagu Ra Jodo 3 - Ilux ID