Lirik Lagu Fajar Combo - Tresno Pungkasan

Lirik Lagu Fajar Combo - Tresno Pungkasan

Lirik Tresno Pungkasan - Fajar Combo


Title : Tresno Pungkasan
Artist : Fajar Combo
Songwriter : Fajar Combo
Label : Memo Media

Lyrics Tresno Pungkasan


aku ra bakal mblenjani janji
lan nyidrani tresno kang suci iki
ojo sujono lan cupriyo
aku mbagi tresno karo wanito liyo

atiku iki mung kanggo kowe
sliramu sing tansah tak sayang
tak jogo kanggo selawase
bungah susah bebarengan
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan
hoo ..

urip sesandingan karo kowe
kabahagian sing wus tak rasakke
percoyo marang kasetiaan ku iki
sineksen langit lan bumi

rino wengi aku tansah ndedungo
kalis soko sakehe pangoda
atut runtut tansah reruntungan
amergo sliramu katresnanku kang pungkasan

===INTRO===

ojo sujono lan cupriyo
aku mbagi tresno karo wanito liyo

atiku iki mung kanggo kowe
sliramu sing tansah tak sayang
tak jogo kanggo selawase
bungah susah bebarengan
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan
hoo ..

urip sesandingan karo kowe
kabahagian sing wus tak rasakke
percoyo marang kasetiaan ku iki
sineksen langit lan bumi

rino wengi aku tansah ndedungo
kalis soko sakehe pangoda
atut runtut tansah reruntungan
amargo sliramu katresnanku kang pungkasan

Baca Juga : Lirik Lagu Rasa Terlarang - Fajar Combo