Lirik Lagu Alvi Ananta - Lungno Wong Liyo

Lirik Lagu Alvi Ananta - Lungno Wong Liyo

Lirik Lungno Wong Liyo - Alvi Ananta


Title : Lungno Wong Liyo
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Sumardi S
Label : DF PRO

Lyrics Lungno Wong Liyo


ibarat ombak segoro sing ono putuse
koyo welase riko sing ono watese
tapi kelendi ulihe isun nompone
sun kuwatir nawi riko getun anane

mergo saiki isun wis duwene wong liyo
mugo baen riko biso ikhlas nerimo
ojo sampek welas iki dadi perkoro
cukup sun pendem ono ring njerone dodo

sun kiro welas riko mung apus apusan
sun kiro welas riko sing temenanan
tapi tibane iki kabeh nyoto
mung isun baen hang kurang rumongso

yo sun jaluk riko ojo ngersulo
bangur welase elungno wong liyo
saikine mung cukup dadi cerito
timbangane urip iki dadi nelongso

mergo saiki isun wis duwene wong liyo
mugo baen riko biso ikhlas nerimo
ojo sampek welas iki dadi perkoro
cukup sun pendem ono ring njerone dodo

---INTRO---

sun kiro welas riko mung apus apusan
sun kiro welas riko sing temenanan
tapi tibane iki kabeh nyoto
mung isun baen hang kurang rumongso

sun kiro welas riko mung apus apusan
sun kiro welas riko sing temenanan
tapi tibane iki kabeh nyoto
mung isun baen hang kurang rumongso

yo sun jaluk riko ojo ngersulo
bangur welase elungno wong liyo
saikine mung cukup dadi cerito
timbangane urip iki dadi nelongso

Baca Juga : Lirik Lagu Bengkung - Alvi Ananta