Lirik Lagu Balasan Mundur Alon Alon

Lirik Lagu Balasan Mundur Alon Alon

Lirik Boim Ngapak - Balasan Mundur Alon Alon


Title : Balasan Mundur Alon Alon
Artist : Boim Ngapak
Lyrics : Boim Ngapak
Distribution : Jos gandos production (Boim Ngapak Pro)

Balasan Mundur Alon Alon Lyrics


kowe lungo opo kowe arep sepit pindo
kowe mundur opo lagi nyidam rujak cingur
yo wes nek iki dadi karepe
mending lungo nimbang sansoyo nelongso

ndang munduro alon alon
ben kepidak telek kebo
sing ijo koyo bubur kacang ijo

ndang munduro alon alon
jo kesuwen ndang minggato
nimbang mumet mikir sing mburine o

---INTRO---

kowe lungo opo kowe arep sepit pindo
kowe mundur opo lagi nyidam rujak cingur
yo wes nek iki dadi karepe
mending lungo nimbang sansoyo nelongso

ndang munduro alon alon
ben kepidak telek kebo
sing ijo koyo bubur kacang ijo

ndang munduro alon alon
jo kesuwen ndang minggato
nimbang mumet mikir sing mburine o

ndang munduro alon alon
ben kepidak telek kebo
sing ijo koyo bubur kacang ijo

ndang munduro alon alon
jo kesuwen ndang minggato
nimbang mumet mikir sing mburine o

Baca Juga : Lirik Lagu Balasan Korban Janji