Lirik Lagu Ilux - Ra Jodo 3

Lirik Lagu Ilux - Ra Jodo 3

Lirik Ra Jodo 3 - Ilux ID


Title : Ra Jodo 3
Artist : Ilux
Songwriter : Ilux ID
Label : Global Musik Era Digital

Lyrics Ra Jodo 3


Pacaran Karo Aku, Rabine Ro Koncoku
Teririsnya Hatiku, Nerimo Undanganmu
Biyen Mbok Celuk Sayang, Saiki Dadi Mantan
Janji Ke Pelaminan, Ternyata Jadi Tamu Undangan

Nangis Batin Iki Rasane Kelingan Kowe
Tresnoku Sing Gede Malah Mbok Gawe Awe-Awe
Yen Wes Ora Sayang Mending Kowe Ngomongo Wae
Saiki Lorone Tak Terimo Dewe

Pacaran karo Aku, Rabine Ro Koncoku
Teririsnya Hatiku, Nerimo Undanganmu
Biyen Mbok Celuk Sayang, Saiki Dadi Mantan
Janji Ke Pelaminan, Ternyata Jadi Tamu Undangan

Nangis Batin Iki Rasane Kelingan Kowe
Tresnoku Sing Gede Malah Mbok Gawe Awe-Awe
Yen Wes Ora Sayang Mending Kowe Ngomongo Wae
Saiki Lorone Tak Terimo Dewe

**
Pacaran Karo Aku, Rabine Ro Koncoku
Teririsnya Hatiku, Nerimo Undanganmu
Biyen Mbok Celuk Sayang, Saiki Dadi Mantan
Janji Ke Pelaminan, Ternyata Jadi Tamu Undangan

Back to **

Baca Juga : Lirik Lagu Kangen Mantan (Gagal Move On) - Ilux