Lirik Lagu Alvi Ananta - Selameto

Lirik Lagu Alvi Ananta - Selameto

Lirik Selameto - Alvi Ananta


Title : Selameto
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Aris Helda
Label : Arda Music Production

Lyrics Selameto


kelendi karep riko iki
isun welas malah di kiplas
di sayang riko buangi
ati nerimo mageh di piloro

salah tah isun iki yoro
nggolekno dalan kanggo riko
semestine riko ngertio
myakne biso selawase ambi riko

akhire separuh ati iki
nerimo dadi cerito
mung iki hang sun lakoni
kudu iklas isun nerimo

terusno lakune riko
kadung mulo sekirane
hang paling sempurno
mugi di paringi selameto

---INTRO---

salah tah isun iki yoro
nggolekno dalan kanggo riko
semestine riko ngertio
myakne biso selawase ambi riko

akhire separuh ati iki
nerimo dadi cerito
mung iki hang sun lakoni
kudu iklas isun nerimo

terusno lakune riko
kadung mulo sekirane
hang paling sempurno
mugi di paringi selameto

hem ..
kelendi karep riko iki
ho .. ho ..

Baca Juga : Lirik Lagu Kanggo Hang Keroso - Alvi Ananta