Lirik Lagu Safira Inema - Sayang Kowe (Inesta)

Lirik Lagu Safira Inema - Sayang Kowe (Inesta)

Lirik Sayang Kowe - Safira Inema


Title : Sayang Kowe
Artist : Safira Inema
Songwriter : Inesta
Genre : Dangdut Koplo

Lyrics Sayang Kowe


udan rintik-rintik langite mendung
pelangi pelukismu agung
udane soyo deres, nambahi kangenku
kelingan manise esemmu

opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gedi roso tresnaku, mung kanggo sliramu
sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngenteni
tak suwun kowe biso njogo ati
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Manah Ati - Safira Inema