Lirik Lagu Tetep Ning Ati - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tetep Ning Ati - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tetep Ning Ati


Title : Tetep Ning Ati
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Tony Om Wawes
Music : Om Lagista
Label : Perdana Record

Lirik Tetep Ning Ati


banyu tibo seko langit
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
sing ning atiku ra bakal iso ilang
senadyan kowe ngelarani aku

saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu ning aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep ning atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep ning ati

aku tansah kelingan janjimu ning aku
ra bakal lungo ninggal crito loro
tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
nganti pungkasane uripku

saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu ning aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep ning atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep ning ati

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep ning atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep ning ati
nganti mati kowe tetep ning ati

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Mencla Mencle