Lirik Lagu Sebatas Teman - Guyonwaton

Lirik Lagu Sebatas Teman - Guyonwaton

Lirik Guyon Waton - Sebatas Teman


Title : Sebatas Teman
Artist : Guyonwaton
Songwriter : Ahmad Arifin
Distribution : Guyonwaton

Lirik Sebatas Teman


aku wong sing pernah teko ning uripmu
nanging aku dorong iso dadi pilihanmu
aku wong sek pernah merjuangke ati
di nggo kowe cah ayu sing wis tak gemateni

kowe ra tau ngerasakke
kabeh wes tak perjuangke
namun kenyataan engkau sia siakan
dan setelahnya hanya kau anggap teman

pancen kabeh salahku
mbuka ati nggo sliramu
sek jelas jelas ra iso nompo pengarepanku

yen pancen kowe ra iso nompo opo anane
tak pilih lungo wae

arep sak gedene opo aku merjuangke
tresnoku di nggo kowe mung tok sepelekke
mungkin hanya dalam mimpi
ku dapat memiliki dirimu sepenuh hati

kowe ra tau ngerasake
kabeh wes tak perjuangke
namun kenyataan engkau sia siakan
dan setelahnya hanya kau anggap teman

pancen kabeh salahku
mbuka ati nggo sliramu
sek jelas jelas ra iso nompo pengarepanku

yen pancen kowe ra iso nompo opo anane
tak pilih lungo wae

arep sak gedene opo aku merjuangke
tresnoku di nggo kowe mung tok sepelekke
mungkin hanya dalam mimpi
ku dapat memiliki dirimu sepenuh hati

mungkin hanya dalam mimpi
ku dapat memiliki dirimu sepenuh hati

Baca Juga : Lirik Lagu GuyonWaton - Mundur Alon Alon